Praktisch advies nodig? We helpen je graag!

Praktisch advies nodig? We helpen je graag!

Diensten

Wij zijn sinds 1987 een horeca-adviesbureau voor de horeca-, hotel- en leisurebranche. In de loop der jaren hebben we een uitgebreid horeca- en leisure kennisprofiel opgebouwd. Werkzaamheden die wij voor onder meer voor u kunnen uitvoeren zijn haalbaarheidsonderzoeken, marketing & communicatieplannen, management ondersteuning en horeca- en/of hotelvisies.

Via horecatrends.com houden we geïnteresseerden al sinds 2007 op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland! Op zoek naar inspiratie of iemand die een trendpresentatie voor u kan verzorgen? Praktisch advies nodig? Neem contact met ons op!

Brancheinfo

Op deze pagina vind u informatie over de horeca en leisure branche. De publicaties op deze pagina zijn gratis en gaan over de verschillende deelsectoren binnen deze branches. Denk hierbij aan informatie over groeicijfers, doelgroepen, bestedingsniveaus, ontwikkelingen, trends en toekomstvisies. Handig wanneer u bezig bent met een businessplan, wanneer u achtergrondinformatie zoekt als journalist of voor studenten op zoek bent naar data en cijfers voor een schoolopdracht!

Naast publicaties over de diverse branches vindt u op deze pagina ook de onderzoeken terug die wij uitvoeren. Denk aan het jaarlijkse Terrasonderzoek, het Kerstonderzoek en het Wellnessonderzoek.

Trendboekjes

Naast alle publicaties en onderzoeken die we uitvoeren in de horeca, houden we ook de trends in binnen- en buitenland in de gaten. Deze trendboekjes worden gemaakt door onze collega’s van www.horecatrends.com. Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en hoe kunnen we het hier ook toepassen?

Blogs

In de horeca-, hotel- en leisurebranche gebeurt er veel. Heel veel. Over zowel de dagelijkse uitdagingen en problemen op de werkvloer als de mooie en indrukwekkende momenten in het vakgebied valt ontzettend veel te vertellen. Dit doen wij onder andere door het schrijven van blogs. Lees ze hier terug!

Contact

Andere vragen? Laat het ons weten! Bel ons op 071-541 88 67 of stuur een mailtje naar info@spronsen.com.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.