Winnaar Koffie Top 100: Koffie Salon Amsterdam

11-09-2012 – De vestiging van de Koffie Salon aan de Utrechtsestraat is de grote winnaar van de allereerste Misset Horeca Koffie Top 100. De Koffie Salon dankt zijn nummer 1 positie aan de constante kwaliteit van de koffie.

De Koffie Salon aan de Utrechtsestraat in Amsterdam heeft zijn nummer 1 volgens de deskundige jury te danken aan het feit dat het bedrijf een geoliede koffiemachine is. ‘Volume en kwaliteit gaan hier hand in hand.’ Volgens eigenaar Diederik Habbema zetten de drie vestigingen samen elk half jaar 500.000 koppen koffie weg. Omgerekend is dat per vestiging meer dan 27.500 koppen koffie in de maand!

Beschrijven wat de kracht is van winnaar Koffie Salon is vooral schrijven wat het niet is. Het is geen Starbucks met z’n grote bekers en vele smaakjes. Er wordt niet aan latte art gedaan en het is zeker geen nieuwe stijl koffiebar waar je slow coffee kunt bestellen. De Koffie Salon is vooral een lofzang op de Italiaanse koffiebar waar het draait om tempo en constante hoge kwaliteit.

Lees hierover meer op Misset Horeca

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.