Vandaag opent ‘de grootste wereldkeuken’

14-09-2012 – In Amsterdam opent in oktober restaurant Vandaag met ‘de grootste wereldkeuken van Nederland’. Restaurant Vandaag opent een nieuwe vestiging in Amsterdam, in het nieuwe gebouw Flowamsterdam. Flowamsterdam zit tegenover de hoofdingang van de RAI.

Het concept van Vandaag is een mix van best-practice-restaurantconcepten uit de hele wereld en beschikt al over een vestiging in Utrecht.
Alle producten worden vers (voor) bereid en afgemaakt voor het oog van de gast door middel van live-cookingkeukens.

Vandaag is een gezellige meetingspot  van 1.300 m² voor families, zakenmensen, RAI-bezoekers en uitgaanspubliek.

Begin oktober introduceert het restaurant ‘Proef Vandaag de hele maand’. In deze maand kan iedereen kennis komen maken, de keuken komen proeven en sfeer ondergaan voor een all-inclusiveproeftarief.

Voor de samenstelling van het foodassortiment wordt restaurant Vandaag geadviseerd door Edwin Kats. Edwin Kats is voormalig sterrenchef van restaurant La Rive’ en hij was afgelopen jaren werkzaam in Beirut en China.

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.