Tijd om te verdienen

1 oktober 2021 – In deze blog schrijft Leonie van Spronsen over dat het tijd is dat de horeca, leisure & cultuur weer gaan verdienen en gasten van hun vrije tijd kunnen gaan genieten.

Tijd om te verdienen

Deze week lazen we in de media over een band van een Nederlandse artiest die is opgestapt omdat de desbetreffende artiest de tour heeft afgeblazen op basis van principes. De band zag na 1,5 jaar eindelijk kans om weer iets te gaan verdienen en toen gebeurde dit. De situatie wordt uiteindelijk opgelost tussen de artiest en de band maar het zet aan tot denken.

Aan welke kant van het debat je ook staat: ik denk dat er niemand is in de horeca die er niet naar uit kijkt om eindelijk weer een vol jaar te draaien op volle capaciteit. Om weer geld te gaan verdienen, om weer wat vet op de botten te krijgen. Dat geldt natuurlijk voor horeca ondernemers maar zeker ook voor iedereen die nu hard aan het werk is in de branche. Met alle personeelstekorten waar onze branche nu ook nog mee dealt wordt er keihard gewerkt.

Om te zorgen dat deze mensen, hardwerkenden in de horeca, leisure, cultuur en iedereen die lang niet heeft kunnen werken, dit kunnen blijven doen moeten we zorgen dat de corona beheersbaar blijft in Nederland. Een nieuwe winter met gedwongen sluitingen kunnen de bedrijven, de medewerkers maar ook wij als gasten niet aan.

Dus laten we alle neuzen in dezelfde richting zetten en samen zorgen dat we onszelf en elkaar beschermen. Zodat de horeca, leisure & cultuur weer gaan verdienen en wij als gasten weer van onze vrije tijd kunnen genieten.

Leonie van Spronsen, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.

Van Spronsen & Partners

Van Spronsen & Partners is een horeca-adviesbureau voor de gastvrijheids- en vrijetijdsindustrie. Het bedrijf is sinds 1987 actief binnen deze branche en gespecialiseerd in haalbaarheidsonderzoeken, conceptontwikkeling, rendementsverbeteringen, horecavisies en -beleid, managementondersteuning en marketing & communicatie. Onze collega’s van Rollema & Partners en Van Spronsen Salaris bieden ook horeca-administratie en salarisadministratie speciaal voor de gastvrijheidsbranche.

Deze blog is geschreven door Marjolein van Spronsen, verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie bij van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via marjoleinvanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.