Pretpark in verbrandingsovens Rotterdam door Van der Most

11-09-2012 – Hennie van der Most heeft weer een nieuwe uitdaging opgepakt. In de voormalige afvalverbrandingsovens in Rotterdam Zuid komt een pretpark / speelland dat op termijn zo’n 200.000 bezoekers per jaar hoopt te ontvangen.

De deelgemeente Charlois is blij met de komst van deze onderneming: “Voor Charlois biedt de komst van deze onderneming een mooie kans op het gebied van werkgelegenheid, vrijetijdsbesteding, de aantrekkelijkheid van Charlois als geheel en in het bijzonder het AVR-terrein.

Het is voor Van der Most inmiddels een bekend recept om een industrieel gebouw (goedkoop) op te kopen en daar een recreatieve invulling aan te geven. Bekende voorbeelden zijn Wunderland Kalkar in een oude Duitse kerncentrale en Speelstad Oranje in een voormalige aardappelmeelfabriek. Van der Most hoopt in 2014 de poorten te kunnen openen.

Lees hierover meer op pretwerk

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.