Ook nieuwsgierig naar het nieuwe platform voor hoteliers?

29-10-2012 Op 22 november aanstaande vindt voor de 2de keer het Hoteltrends 2014 Seminar plaats in het pand van The Art of living Well, wellness specialist te ‘s-Hertogenbosch.

Hoteltrends 2014 is een merk overstijgend initiatief van 15 leveranciers uit de wellness branche die onder de noemer van The Art of Living Well samenwerken: een complete en inspirerende wellness experience center op het hoogste niveau.
The Art Of Living Well wil de belanghebbenden binnen de hotellerie een platform bieden om wellness als onderscheidend vermogen in te zetten om de bezettingsgraad te optimaliseren. The Art Of Living Well biedt de combinatie van kennis, ervaring en hoogwaardige wellness producten waarbij men advies kan krijgen beginnend bij positionering, strategisch advies, financiële vraagstukken inclusief ontwerpadvies & inrichting van wellness faciliteiten.

Ewout Hoogendoorn, director van Horwath HTL, geeft als keynote speaker op het Hoteltrends 2014 Seminar een presentatie over de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van hotellerie en wellness, aan de hand van de uitkomsten van het HOSTA 2012 rapport. Daarnaast vinden er interactieve workshops plaats die alle vanuit een specifiek thema naar wellness binnen de hotelbranche toe, belicht worden.

Programma, meer info en aanmelden via:
www.theartoflivingwell.nl
www.hotel-visie.nl

Deze blog is geschreven door een junior adviseur. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of via niektimmermans@spronsen.com of telefonisch: 071 541 88 67.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.