Like of ;-)

Ook in het nieuwe jaar zullen we ons moeten buigen over de waarde van social media, sterker nog, juist in 2012… Met een beetje creativiteit is het mogelijk om Facebook likes meteen in waarde om te zetten. En wel met een simpele fooienpot als deze Maak hiermee meteen een knipoog naar de online aanwezigheid van het restaurant, kroeg, bowlingcenter of schaatsbaan. Laat zien dat je online actief bent en genereer met dit grapje extra fooi voor het personeel! Nu we steeds vaker met de pin afrekenen, ronden we bedragen steeds minder vaak af (betrap mezelf hier ook op) en dat komt de fooi niet ten goede.

Knipogen & inhakers
Vijf jaar geleden was het ondenkbaar om te knipogen in de werksfeer. Nu krijg ik regelmatig een 😉 in zakelijke mails. Oké, ik gebruik de combinatie puntkomma-min-haakje zelf ook, maar met mate en   niet op kantoor.. De knipogen zijn daarentegen goed in de horeca te gebruiken. Nee, niet de flirtende kelners of dames in Breastrants maar bijvoorbeeld in de vorm van grappige desserts. We hebben er voor Kerst al een paar voorbij laten komen, en heeft u onze inhakers voor Valentijnsdag al gezien ;-)? 

Armand Sol

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.