Koffer problemen in de hotel kamer?

25 juli 2016 – Marjolein van Spronsen, verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie bij de Van Spronsen & Partners Groep blogt over de kleine details in de horeca. Dit keer over koffers in de hotelkamer. Er is namelijk meestal maar plek voor één koffer!

Beste hoteliers, een korte blog over een kleine ergernis mijnerzijds. Ik geef direct toe dat er hele groepen mensen zullen zijn die zich hier niet druk overmaken. Maar als je aan het reizen bent en regelmatig van hotel wisselt gaat het je vanzelf opvallen. De meeste hotelkamers hebben voor één koffer een officiële plek en die andere koffer moet dan maar ergens in de kamer worden neergelegd. Zelfs bij hotels met een onbeperkt aantal sterren heb ik hier zelden een oplossing voor gezien. De kastruimte hebben ze allemaal op orde maar er komt maar één uitklapbaar rekje uit de kast of er is één vaste plek voor de koffer. En als je vaak verkast ga je niet je hele kofferinhoud in de kast leggen.

En met de vergrijzing van de maatschappij, krijgt u steeds meer ouderen die dat bukken maar irritant vinden! Maar als ik kijk in de kamer van mijn meiden is het voor jongeren vooral een bron van rommel. Alles wordt rond die koffer neer geslingerd! Daar zullen kamermeisjes waarschijnlijk hele verhalen over kunnen vertellen.

Simpele oplossing: zorg voor een plek voor die tweede koffer zodat de oudere gasten minder hoeven te bukken. Daarnaast een kleine tip, als je ruimte creëert, zorg dan dat de koffer je muur niet kan beschadigen. Zelfs in de meest mooie hotelkamers kun je direct aan de muur zien waar de koffers zijn geopend. Zonde!

Marjolein van Spronsen, verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie bij van Spronsen & Partners horeca – advies. Wil jij contact opnemen dan kan dat via marjoleinvanspronsen@spronsen.com of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.

Deze blog is geschreven door Marjolein van Spronsen, verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie bij van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via marjoleinvanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.