Horeca kan sparren met topcreatievelingen

17-10-2012 Creatievelingen van bijvoorbeeld acties als Goeiemoggel, AH zomerhits, KLM live reply, Axe en Bill Clinton zijn aanwezig op deze dag. De actie vindt plaats in het kader van De 24 uur van de Reclame. “Normaal gesproken is dit een dag van en voor de adverteerders- en communicatiebranche, maar het is crisis en het zijn lastige tijden voor ondernemers”, aldus een woordvoerder. “Bill Clinton riep van de zomer de wereldwijde communicatie-industrie op zich in te zetten om de crisis het hoofd te bieden. Daarom zetten topcreatievelingen en -strategen zich een dag lang belangeloos in voor mkb’ers en zzpérs.”

Iedereen kan zich aanmelden en deelname is gratis. “Naast een half uur sparren ga je niet alleen met frisse ideeën en nieuwe moed terug naar de zaak; ondernemers maken ook kans op een advertentiecampagne.”

De locatie is in Amsterdam, the Amsterdam Convention Factory. Wie er niet bij kan zijn, kan op de dag ook contact opnemen met een speciaal callcenter.

Lees meer over dit bericht op HorecaEntree.nl

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.