Hof van Saksen heropent in herfstvakantie

16-10-2012 Algemeen directeur Thomas Heerkens: “We zijn blij verrast door de vele positieve reacties op de overname. Duizenden belangstellenden hebben de nieuwe webpagina’s van Hof van Saksen al bekeken of gebeld met onze reserveringscentrale dat men wil boeken, dit kan vanaf vandaag. Operationeel hebben we met de diverse afdelingen gekeken wat de kortst mogelijke termijn is voor de herstart. Vanaf vandaag kunnen mensen weer reserveren en doen we velen een plezier door al in de herfstvakantie open te gaan.”

Om het park nòg exclusiever te maken, werd geïnvesteerd in upgrade van luxe en service, volgens Landal Greenparks is er een groot bedrag mee gemoeid. Heerkens: “Vanzelfsprekend zijn die investeringen niet voor de herfstvakantie gereed, maar laten we niet vergeten dat Hof van Saksen van zichzelf al een zeer bijzonder resort is. Met mooie architectuur, prachtig aangelegd en waar de gastvrijheid op een hoog niveau staat.” Momenteel bekijkt Landal hoe het investeringsprogramma kan worden uitgevoerd.

Het exclusieve vakantieresort Hof van Saksen beschikt over circa 600 luxe, rietgedekte boerderijen, meerdere restaurants, een zwembad met wildwaterbaan en whirlpools en uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten. Mede het door Piet Boon ontworpen hoofdgebouw geeft het resort een exclusieve signatuur en voorziet daarmee in een behoefte in het hogere segment. 

Lees meer over dit bericht op telegraaf.nl

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.