Gewoon een blog over tattoos en serviesgoed

19 mei 2017 – Nick ten Hove blogt over een uitspraak op zijn scheurkalender waarin tattoos en serviesgoed met elkaar worden vergeleken.

Onlangs zag ik op onze Rumag scheurkalender de volgende tekst voorbijkomen;  ‘’Zo leuk hè, als oude mensen zeggen dat een tattoo zonde van je geld is. Luister eens Bep jij hebt een complete kast vol met servies dat niemand gebruikt.’’

Serviesgoed

Ik moest lachen en het zette me ook aan het denken, bij menig cateringpartijtje waren de instructies streng en duidelijk; louter met de hand afwassen en met deze borstel! Inderdaad een hele kast vol servies dat zelden gebruikt wordt, en bij bijzondere gelegenheden uit de kast wordt gehaald.

Maar eerlijk is eerlijk, dat kan echt niet meer en gelukkig zie je het steeds meer veranderen in restaurants. Zelden zie ik nog mijn hoofdgerecht geserveerd worden op een wit bord met gouden rand en zie je steeds meer varianten in de meest bijzondere vormen en kleuren. Niet altijd even leuk en makkelijk voor de bediening maar wel het gewenste resultaat; de gast begint massaal met foto’s nemen voordat zij aan de eerste hap beginnen, die worden weer gedeeld op de social media en die free publicity is ook weer binnen! Win-win!

Tattoos

En laten we eerlijk zijn, het smaakt toch ook lekkerder als je gerecht Instagram waardig is, al helemaal als het door een gastheer wordt gebracht met tattoos. Maar wat als deze gastheer 50 wordt, is zijn tattoo dan niet meer dan een wit bord met een gouden rand?!

Contact

Nick ten Hove, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wil jij contact opnemen dan kan dat via nicktenhove@spronsen.com of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.

Deze blog is geschreven door een junior adviseur. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of via niektimmermans@spronsen.com of telefonisch: 071 541 88 67.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.