Finalisten HorecaHeld fastservice en dranken

1-11-2012 De eerste 6 finalisten voor de landelijke titel HorecaHeld 2013, een wedstrijd van SVH, zijn bekend.

Tugba Karakaya (McDonald’s), Paul Vivie (Van Gogh Frites) en Laura van Renen (Villa Suikerberg) zijn de drie finalisten voor de fastservicesector. Jeroen Ketting (wijnbar Antichic), het team van café Budde en Mirco Bergink (café Sprakel) zijn de drie finalisten voor de drankensector.

Deze zes finalisten zijn door de vakjury gekozen uit alle nominaties die SVH de afgelopen weken ontving. Hans Hus (Kwalitaria Parade), Pieter Honing (KHN) en Italo De Lorenzo (Venezia, SVH Meesterijsbereider, winnaar vorig jaar) zijn de juryleden voor de fastservicesector. De vakjury voor de drankensector bestond uit Mikel de Jongh (De Beyerd, SVH Meesterschenker), Remco Glas (KHN) en Mirjan Theuns (eetcafé De Tijd, winnaar 2012).

Zaterdag 1 december worden de finalisten van de sectoren restaurant en hotel bekendgemaakt. Vanaf maandag 10 december kan iedereen zijn stem uitbrengen op één van de finalisten. De finalist met de meeste stemmen wordt benoemd tot HorecaHeld binnen zijn of haar sector op de Horeca 2013.

Deze blog is geschreven door Marjolein van Spronsen, verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie bij van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via marjoleinvanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.