Eigen app Mövenpick hotel Amsterdam

22-10-2012 Met deze app kan er gekeken worden naar de faciliteiten van het hotel en een kijkje worden gegeven in de kamers. Daarnaast worden er op basis van locatiebepaling suggesties gedaan voor nabijgelegen attracties en evenementen. Speciale aanbiedingen en promoties voor een verblijf in het hotel zijn eveneens toegevoegd, net als foto’s en reviews en antwoord op veelgestelde vragen. Er is ook de mogelijkheid om feedback te geven na het verblijf.

Door de mogelijkheid om een kosteneffectieve, snelle en gemakkelijke manier een evenement te mobiliseren door eventschema’s, sprekersinformatie en zelfs presentatiebestanden beschikbaar te stellen, is de app ook ideaal voor organisatoren van conferenties. De ‘online event manager’ tool betrekt de deelnemers bij het event en zorgt hierdoor voor meer dynamiek en interactie. De aanschaf van een privé omgeving bedraagt 250 euro per event.

Lees meer over dit bericht op Hospitality-Management.nl 

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.