Caviar Bumps

12 april 2023 – Leonie van Spronsen blogt over een kleine blurb die ze tegen kwam in een tijdschrift over ‘Caviar Bumps’, die momenteel populair zijn in New York.

Caviar Bumps

Het gaat om zo’n blurb waar ik enthousiast van kan worden, ik ga meteen regelen dat ik in het najaar, tijdens een gepland tripje, ook kan genieten van caviar bumps in New York! Deze blurb stond in de engelstalige Condé Nast Traveller van April: ‘In New York ‘caviar bumps’ have become a thing. At places such as Temple Bar in NoHo and Greenwich Village’s Tokyo Record Bar, the roe can be spread directly onto the back of guests’ hands to be licked off in a salty-sensual slurp”.

Is handfood het nieuwe fingerfood?

Nu moet ik eerlijk toegeven dat dit een etenswijze is van alle tijden, zelf heb ik in 2014 al op deze manier kennis mogen maken met kaviaar. En het zal vast bij meer chefs op deze manier geserveerd worden maar het klinkt als een gave manier van het serveren van fingerfood of kunnen we beter spreken van handfood? Daarnaast kan ik me wel meer producten voorstellen die je op deze wijze kunt serveren. Zo ben ik al jaren fan van pata negra en foie gras, slechts vrij recent liet een chef mij deze in combinatie proeven! Zo lekker, zorgen dat beide producten goed op temperatuur zijn, een plakje ham opdraaien en daarop een blokje foie! Perfect om op de hand te serveren! En zo kunnen chefs vast nog veel meer gerechtjes bedenken.

Mocht u overwegen bumps te serveren dan hoor ik het graag! Ik ben één van de eerste die bij u komt bumpen!

 Contact

Leonie van Spronsen, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.

Van Spronsen & Partners is een horeca-adviesbureau voor de gastvrijheids- en vrijetijdsindustrie. Het bedrijf is sinds 1987 actief binnen deze branche en gespecialiseerd in haalbaarheidsonderzoeken, conceptontwikkeling, rendementsverbeteringen, horecavisies en -beleid, managementondersteuning en marketing & communicatie. Onze collega’s van Rollema & Partners en Van Spronsen Salaris bieden ook horeca-administratie en salarisadministratie speciaal voor de gastvrijheidsbranche.

Deze blog is geschreven door Leonie van Spronsen, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.