Campagne brengt Vinkje onder de aandacht van consumenten

23-10-2012 De komende maanden loopt de campagne en wordt ondersteund in een televisiecommercial en advertenties in bladen als Libelle, Vrouw en Veronica Magazine. Daarnaast is de website van Het Vinkje volledig in lijn met de campagne en verder zorgen veel bedrijven die het Vinkje actief gebruiken voor nog meer bekendheid.

“Ik vind het geweldig dat zo veel supermarkten meedoen met de campagne. De communicatie op de winkelvloer, op televisie en in bladen versterken elkaar optimaal”, aldus Clémence Ross, voorzitter van Stichting Ik Kies Bewust.

 “Het Vinkje helpt mensen die snel een gezondere keuze willen maken. Daar hebben veel consumenten ook behoefte aan, blijkt uit onderzoek. Het Voedingscentrum is er trots op om aan zo’n breed initiatief een bijdrage te leveren,” zegt Felix Cohen, directeur van het Voedingscentrum.
 
Het Vinkje is een samensmelting tussen het Ik Kies Bewust-logo en het Keuze Klavertje. Een onafhankelijke commissie draagt zorg voor de criteria en controleert de naleving hiervan. Zo’n honderd bedrijven uit de voedingsindustrie, foodservice en retail hebben samen duizenden producten met het Vinkje op de markt gebracht.

Lees meer op vmt.nl

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.