Bubbels voor deze klachtenafhandeling

17 november 2016 – Bram Kosterink, adviseur bij van Spronsen & Partners horeca – advies, blogt over klachtafhandeling, een mooi voorbeeld wat misschien alleen in detail nog iets bubbeliger uitgevoerd had kunnen worden ;-).

Bubbels voor deze klachtenafhandeling
Afgelopen week had ik weer het jaarlijkse familie-uitje. Een weekje in een 12-persoons huis van Landal in Duitsland met faciliteiten als een sauna, zonnebank en bubbelbad. Goed geregeld! Bij binnenkomst bleek echter dat het bubbelbad niet bubbelde. Veel teleurgestelde vrouwelijke gezichten. Waar je je al wel niet op kunt verheugen ;).
Direct maar even naar de receptie gegaan, waarna nog diezelfde middag een monteur op de stoep stond. Na een kwartiertje druk bezig geweest te zijn kwam hij met het slechte nieuws dat er deze week niet kon worden gebubbeld. Mmm… balen, wat nu? De monteur keerde terug naar de werkplaats, aangezien hij verder niks voor ons kon betekenen.

Nog geen uur later werd er aangebeld. Een flesje wijn én tegoedbonnen om gratis te bowlen. Netjes en snel opgelost, eigenlijk nog beter dan een bubbelbad, al zeg ik zelf. Ik drink liever een glas wijn en gooi een paar ballen dan dat ik me een halfuur onderdompel in de bubbels. Als knipoog had ik misschien een fles bubbelwijn gegeven, leuk geintje toch! Krijg je toch nog je bubbels. Mooi gevalletje van een prima klachtenafhandeling.

Contact
Bram Kosterink, adviseur Van Spronsen & Partners horeca-advies. Bram is te bereiken via e-mail op bramkosterink@spronsen.com en telefonisch op 071 541 88 67 of via LinkedIn.

Deze blog is geschreven door een junior adviseur. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of via niektimmermans@spronsen.com of telefonisch: 071 541 88 67.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.