Beste Bed&Breakfast Nederland

26-09-2012 – Bed&Breakfast Hamshorst in De Lutte in Overijssel is uitgeroepen tot Beste Bed&Breakfast van Nederland 2012. De winnaar haalde zowel de meeste punten in het Nederlandse classificatiesysteem, maar ook de beste gastenreviews.

Bed&Breakfast Hamshorst is gevestigd in een energie- en CO2-neutraal gebouw, verscholen in het Twentse coulisselandschap. Het is voorzien van een Finse buitensauna, een jacuzzi en uitstekende gastvrijheid. Gasten roemen de Scandinavische sfeer, het warme onthaal en het uitgebreide ontbijt.

De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Stichting Bed&Breakfast Nederland in samenwerking met Bedandbreakfast.nl. De deelnemende Bed&Breakfasts worden bezocht door mysteryguests en beoordeeld op aspecten als faciliteiten, veiligheid en hygiëne. De kwaliteit wordt weergegeven door middel van 1 tot en met 5 tulpen.  

Lees meer over dit bericht op BedandBreakfast.nl

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.