‘Apotheek’ biedt diners op basis van wijnkeuze

16 mei 2011- Hotel Pulitzer is een exclusieve samenwerking aangegaan met Terra Vitis wijnen. In een oude apotheek in de Reestraat in de Jordaan komt de nieuwe Terra Vitis wineclub Amsterdam, maar tevens ook Wijnsalon de Apotheek. De wijnsalon biedt dagelijks de mogelijkheid om te dineren maar wel op basis van de wijnkeuze. Er is maar 1 wijnkaart aanwezig en daar staan uitsluitend Terra Vitis wijnen op. Alle wijnen zijn duurzaam gemaakt met groot respect voor mens, natuur, en milieu. Het nieuwe etablissement werd 12 mei geopend door de F&B Manager van hotel Pulitzer. Gasten konden genieten van een masterclass duurzaam wijn verbouwen en kregen allemaal een doos wijn mee naar huis met een persoonlijk ingesproken boodschap.

Dit is een samenvatting van het originele bericht op: http://www.horecaentree.nl/home/7126-%27Apotheek%27_biedt_diners_op_basis_van_wijnkeuze.html

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.