Albron lanceert snelle gemaksformule

17-10-2012 De formule is geïnspireerd op formules als Prêt a Manger en Simply Food en diverse broodjesconcepten binnen tankshops. De eerste outlet is inmiddels geopend op de Universiteit van Maastricht.

“De nieuwe formule is een goed voorbeeld van hoe horeca en retail steeds meer hand in hand gaan. Bij ons is dat door vertaald in een bake off voor bijvoorbeeld croissants en appelflappen en een corner voor belegde broodjes voor de versbeleving”, zegt Mark Hartmans, manager Marketing en Formules.

De koffiemachines in de outlet zijn gericht naar de buitenkant, dit is opvallend maar sluit goed aan op de nieuwe formule. De universiteit is tot laat in de avond open en zo kan er ook ’s avonds, na sluitingstijd van de outlet, nog koffie worden verkocht. Albron wil dit concept ook lanceren op andere high traffic locaties zoals ziekenhuizen, leisure-locaties en bedrijven.

Lees meer over dit bericht op Albron.nl

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.