6 Online Marketing Missers – Nummer 4

16 juni 2017 – Deze week publiceren we elke dag een online marketing misser die je regelmatig ziet bij horecabedrijven. Opgetekend onze collega, Lennert Rietveld, die meteen aangeeft hoe je het anders kunt doen. Vandaag over het je gasten makkelijk maken om informatie te vinden en om te boeken.

Online Marketing Misser #4 | Geen goede online beleving en boekingsmodule

Het belang van een goede website behoeft geen uitleg. Waar veel horecabedrijven nu tegenaan gaan lopen is een achterblijvende boekingsmodule. De gast is steeds meer gemak gewend bij het boeken, reserveren en online aankopen doen. De gast zal daarom steeds sneller afhaken als het boekingsproces niet snel en makkelijk gaat, inclusief het betalen. Horeca– en leisure ondernemers zullen meer investeringsruimte moeten vrijmaken voor de online beleving op de website en de sociale kanalen. In de gastvrijheidsindustrie moet de ondernemer zorgen voor een up-to-date en goed werkende boekings- of reserveringsmodule.

Wat betekent dit? Neem de proef op de som en laat 3 gasten/vrienden of medewerkers een boeking maken waar je bij staat en meet de problemen die zich voordoen en vraag waar ze tegenaan lopen! Wedden dat er (veeeeel) te verbeten valt?

Contact

Lennert Rietveld, senior adviseur bij van Spronsen & Partners horeca – advies. Wil jij contact opnemen dan kan dat via lennertrietveld@spronsen.com of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.

Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.