24 uur per dag winkelen in De 9 Straatjes.

09-10-2012 Paypal heeft een speciale app gelanceerd voor de iPhone. Hiermee slaan ze samen met 9straatjesonline.com de handen ineen en omarmen ze het Window Shoppen 2.0. Klanten lopen de zogenoemde QRoute en hierbij komen ze langs 30 exclusieve winkels in De 9 Straatjes. Men kan producten scannen en online schaffen met hun smartphone. De aankoop kan ook na sluitingstijd worden gedaan en vervolgens wordt het product binnen één of twee werkdagen thuisbezorgd.

“Uit recent onderzoek blijkt dat jongeren meer waarde hechten aan hun smartphone dan aan hun portemonnee. Dat zien we ook terug in de toename van het aantal mobiele betalingen. Twee derde van de Nederlanders tot 35 jaar geeft aan al met hun tablet of mobiele telefoon te betalen of verwacht dat op korte termijn te gaan doen”, aldus Eelco van Wijk, algemeen directeur van PayPal Benelux.

De intentie is om de offline-betaalmogelijkheden in winkels volgend jaar uit te breiden. Dit project loopt tot het einde van dit jaar. In Amerika hebben al verschillende grote retailers, waaronder Home Depot, PayPal’s offline betalingsmogelijkheden in hun winkels geïntegreerd.

Lees meer over dit bericht op Retailnews.nl.

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.