2017: Het jaar van de hotelier

1 januari 2017 – Een nieuw jaar staat op het punt van beginnen. De budgetten zijn gemaakt en het beleidsplan is af. De marktomstandigheden lachen u toe en u bent er klaar voor om van 2017 een geweldig jaar te maken. Een jaar vol uitdagingen met paar onzekere aspecten. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren als een hotelier de president wordt van één van de belangrijkste landen van de wereld? Trouwens, hoe veel erkenning voor het vak hotelier wilt u hebben? Na een lange periode waarin het beroep laag scoorden in de beroepenranglijstjes wordt 2017 het jaar van de hotelier.

Eindelijk beseft de samenleving de waarde van het vak. En de victorie begint in Amerika. Een hotelier wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten.  Eigenlijk wel logisch wat wie is er meer gast- of klantgerichter als een hotelier? Hij heeft het in de afgelopen maanden al laten blijken dat hij het serieus meent. De Mexicanen zijn al door hem uitgenodigd, hij wil ze zelfs voortaan door de voordeur binnen laten komen. Kortom daar heeft de hele wereld wat aan.

Aan ons dan maar weer om elke dag te laten zien wat gastgerichtheid betekent. Dat het vak van herbergier anno 2017 nog springlevend is en dat u uw gasten maximaal wilt verwennen en erkennen. Eigenlijk gewoon doen wat u moet doen en dat elke dag weer. Laten zien dat deze sector de oase is in een turbulente wereld. Een plek met aandacht voor de gast, waar hij kan herstellen van reizen, congresseren of gewoon kan komen genieten omdat hij of zij dat nodig heeft.

Dat moet in elk beleidsplan staan. Uitblinken in gastvrijheid is de passie van elke hotelier, het professioneel verzorgen van al uw gasten. Dat is het motto voor elk jaar en dus ook voor 2017. Dan haalt u uw budgetten en wordt het een schitterend jaar met of zonder Donalds inbreng. Ik wens u een magnifiek jaar toe.

Deze blog is geschreven door een junior adviseur. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of via niektimmermans@spronsen.com of telefonisch: 071 541 88 67.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.