Wacht niet tot Pasen!

10 maart 2021 – Niek Timmermans doet een oproep om de horeca nog even door de laatste weken van de lockdown te helpen en niet te wachten met het bestellen van hun menuboxen tot Pasen. Hang soms gewoon slingers op en creëer een bijzonder moment!  

Wacht niet tot Pasen!  

Wacht alstublieft niet tot de Pasen met het bestellen van die menubox bij uw favoriete restaurant. Ik merk ook bij mijzelf dat ik op een of andere manier ga zitten wachten op een bijzonder moment om weer eens uit te pakken met zo’n luxe menubox. Het is een beetje als die goede fles wijn in de kelder, die je niet zomaar open wilt trekken, maar wilt bewaren voor een bijzonder moment. Ondertussen staat die wijn te verzuren terwijl het opentrekken van de fles direct leidt tot het creëren van een bijzonder moment (anders was hij misschien toch niet zo goed…). Zo is het ook met de menubox, het uitpakken leidt direct tot een feestelijk moment, daar hebben we echt geen Paasdagen voor nodig!  

Vanuit de administratie die we voeren voor vele horecabedrijven in het land, zien we dat maaltijdboxen slechts tussen de 5% en 8% van de reguliere omzet genereren. Dat moet toch beter kunnen lieve mensen! Daarom een oproep aan iedereen, inclusief mijzelf: bestel een box voor aanstaand weekend, of voor aanstaande dinsdag, of als het even kan voor allebei. En vergeet bij deze bestelling niet vast je brunchbox voor de Paasdagen te boeken. Want we moeten de horeca er nog even doorheen helpen, ook nu er eindelijk weer vaag wat licht gloort aan het einde van de tunnel. 

Niek Timmermans, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat viatelefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn. 

Van Spronsen & Partners is een horeca-adviesbureau voor de gastvrijheids- en vrijetijdsindustrie. Het bedrijf is 34 jaar actief binnen deze branche en gespecialiseerd in haalbaarheidsonderzoeken, conceptontwikkeling, rendementsverbeteringen, horecavisies en -beleid, managementondersteuning en marketing & communicatie. Onze collega’s van Rollema & Partners en Van Spronsen Salaris bieden ook horeca-administratie en salarisadministratie speciaal voor de gastvrijheidsbranche. 

Deze blog is geschreven door Niek Timmermans, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via niektimmermans@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.