Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

02-10-2012 – SVH zet de campagne HorecaHelden, die als doel heeft de beroepstrots in de horeca te vergroten, voort. Onlangs werden al Helden gezocht voor de Dranken en Fastservice sectoren, nu zijn de sectoren Restaurant en Hotel aan de beurt. Collega’s van potentiële HorecaHelden binnen deze sectoren kunnen van 1 tot en met 26 oktober worden voorgedragen via de website www.HorecaHelden.nl.

Het is belangrijk om goede en gemotiveerde medewerkers in de horeca te hebben. De HorecaHelden zijn een voorbeeld voor de branche en andere medewerkers. Met deze verkiezing geeft SVH deze sterren de aandacht die zij verdienen. De finalisten van de sectoren Restaurant en Hotel worden op 1 december bekend gemaakt. Tijdens de Horecava 2013 wordt de finalist met de meeste stemmen gekroond tot HorecaHeld binnen zijn of haar sector.

Lees meer over dit bericht op Hospitality Management.

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.