Luxemburg hoogste dichtheid Michelinsterren

16 mei 2011- Alle Toprestaurants heeft de dichtheid van de Michelinsterren in een persbericht door gegeven. Deze gegevens zijn al te vinden in ons brancheboekje “Het sterrenrestaurant in beeld”, verschenen januari 2011 gebaseerd op de gegevens van 2011. Wilt u ook weten hoe het in Nederland precies verdeeld is per provincie? Hoe het over de hoofdsteden wereldwijd is verdeeld? De laatste trends en onze toekomstvisie – kijk dan in ons brancheboekje.

Luxemburg heeft de hoogste Michelin sterrendichtheid van Europa, Nederland doet in de middenmoot mee en Portugal heeft de twijfelachtige eer om de laatste plek in te nemen. Dit is het resultaat van een onderzoek dat Alle Toprestaurants recentelijk heeft verricht. In het onderzoek is het totaal aantal sterren per land afgezet tegen het aantal inwoners. Dit leidt tot de ranglijst van Alle Toprestaurants waarvan Luxemburg koploper is.
Opmerkelijk is dat Frankrijk, toch de bakermat van de gastronomie, op de vierde plaats staat.

Dit is een samenvatting van het originele bericht op: http://www.fnvhoreca.nl/nieuws/horeca/3755/Luxemburg_hoogste_dichtheid_Michelinsterren.html

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.