KHN en Teeven lanceren app Veilige Horeca

11-10-2012 De tool is ontwikkeld om horecaondernemers te helpen om de veiligheid in hun zaak te vergroten en is gesubsidieerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Zo komen er thema’s voorbij als overvallen, inbraak, interne fraude, agressie, afpersing en mensenhandel. Per thema kunnen gebruikers van de app een checklist volgen en krijgen achtereenvolgend tips en adviezen die ze naar zichzelf kunnen mailen. Volgens KHN worden de ondernemers op deze manier nog bewuster van de veiligheidsrisico’s in hun horecabedrijf.

“De emotionele en financiële gevolgen van criminaliteit zijn voor ondernemer, medewerkers en gasten enorm. Daarom investeert KHN samen met de overheid in advies, maatregelen en campagnes om criminaliteit in de horeca terug te dringen. Stilstaan bij veiligheid betekent dat je voor jezelf in kaart brengt wat je al doet en wat je misschien nog moet doen. Daarbij is de app Veilige Horeca een modern en handig hulpmiddel”, aldus Lodewijk van der Grinten, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland.

Staatssecretaris Teeven: ‘‘Deze app lijkt me een onmisbaar attribuut voor elke horecaondernemer. Kortom: zet hem in uw telefoon. Zo heeft u dit belangrijke hulpmiddel altijd snel bij de hand!’’

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.