Hotel verkozen tot beste vergaderlocaties

22-10-2012 De winnaars zijn gekozen aan de hand van beoordelingen van zakelijke boekers en professionals van Businessbookers (onder andere Vergaderen.nl en Congres.nl). De verkiezing is dan ook mogelijk gemaakt door Businessbookers.

Moderne audiomogelijkheden, een goede ligging van de locatie, goede faciliteiten, parkeergelegenheid, goede communicatie tijdens het boekingstraject en verblijf en zalen voorzien van daglicht, zijn een aantal criteria waar de locaties aan moesten voldoen.

In de categorie groene locatie won het Golden Tulip-hotel in Doorwerth. Het hotel ligt middenin de bossen van de Veluwe en werd tijdens de verkiezing ‘de parel van de Veluwe’ genoemd. Het hotel scoort ook zeer hoog op service en gastvrijheid. “De gast krijgt een eerlijk product van hoge kwaliteit”, aldus Businessbookers. “Daarnaast gebruikt het hotel de feedback van haar gasten voor de ontwikkeling van haar groene locatie.”

In de categorie strandlocatie won Hotel Zuiderduin. Doorslaggevend waren de gastvrijheid, diversiteit, ligging en bereikbaarheid. Het hotel ligt op 100 meter afstand van het strand en is geschikt voor kleine en grote bijeenkomsten.

Het Business Centre Nederland (BCN) met vestigingen in Utrecht en Rotterdam, won in de categorie stadslocatie. “De vergaderlocaties van BCN zijn multifunctioneel, modern en stijlvol ingericht en beschikken over een eigen restaurant. De prijs en kwaliteit zijn hier volledig in verhouding.”

“De communicatie tijdens het boekingstraject en verblijf werd als zeer goed beoordeeld.”

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.