Food Valley Expo 2011, veel meer dan alleen een conferentie

24 mei 2011- De Food Valley expo staat voor: de nieuwste agrifoodtechnologieën, een investment forum voor jonge ondernemers, showcases van dé foodclusters in Europa en tal van innovatieve bedrijven, de uitreiking van de Food Valley Award, inspirerende sprekers en programma’s ter ondersteuning van het bedrijfsleven. In 9 jaar tijd is de Food Valley Conferentie uitgegroeid tot veel meer dan alleen een conferentie en dat verdient een nieuwe naam: Food Valley Expo. Wat plaatsvind op 13 oktober 2011.
 
Food Valley Expo is er voor en door vertegenwoordigers uit de agrifoodsector; bedrijfsleven, research en development, overheid en intermediaire organisaties. De stichting Food Valley is de motor achter de expo en brengt deze partijen doelgericht bij elkaar. “Voor veel professionals die in de sector actief zijn, is dit één van de hoogtepunten van het jaar”, aldus Roger van Hoesel, directeur stichting Food Valley. “Het is een bijzondere dag waarop nieuwe contacten tot stand komen, men wordt geïnspireerd en nieuwe ideeën vorm krijgen.”
 
Tijdens Food Valley Expo wordt de jaarlijkse Food Valley Award uitgereikt aan een bedrijf dat zich op een innovatieve manier heeft onderscheiden op voedings(gerelateerd) gebied. De winnaar van de prijs onderscheidt zich op het gebied van onder meer innovatie, samenwerking en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eind juni worden de 3 genomineerden voor de Food Valley Award 2011 bekend gemaakt.
 
Meer informatie
Nieuws en het programma van Food Valley Expo volgt binnenkort. Voor meer informatie en/of registreren mail naar expo@foodvalley.nl. Food Valley Expo vindt plaats in de week waarin Food4You plaatsvindt, het kennisfestival over gezond en lekker eten. Het festival legt verbindingen tussen de consument, kennis en de markt. Samen met andere kennisinstellingen, universiteit, HBO, MBO en bedrijfsleven laten zien waar voedsel vandaan komt, hoe gezond het is, hoe het smaakt en wat het doet.
Voor meer informatie: http://www.foodvalleyaward.nl/

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.