Elk bedrijf zou een Claudio Ranieri als bedrijfsleider moeten hebben

22 april 2016 – David Maartense, Marketing & Communicatiemedewerker bij Van Spronsen & Partners horeca – advies over waarom elk horecabedrijf een Claudio Ranieri als bedrijfsleider zou moeten hebben.

We kunnen er bijna niet meer omheen. Leicester City, het team van trainer Claudio Ranieri, gaat kampioen van England worden. De club die vorig jaar nog tegen degradatie vocht, laat nu de grote clubs met geld achter zit. Geen grote investeringen en gekke aankopen. Nee, een groep mannen die voor elkaar willen werken en een trainer die de boel op een luchtige manier bij elkaar houdt.

Zijn naam is Claudio Ranieri. De goedlachse Italiaan heeft van Leicester City een vriendenteam gemaakt die voor elkaar door het vuur gaat. De spelers voetballen alsof ze elkaar al jaren kennen en hebben wekelijks het grootste plezier met z’n allen. James Vardy, topscorer van het succeselftal, bevestigde dit onlangs nog in een interview: “We zijn altijd lol aan het trappen en proberen overal de lol van in te zien. Zo is deze ploeg, iedereen is relaxed.“

 

Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.