Eerst Albert Heijn Pick Up Point binnenkort in Heemstede

16-10-2012 De afhaalpunten zullen als Albert Heijn Pick Up Points in de markt worden gezet. Dat bevestigt woordvoerster Dagna Hoogmaker. Distrifood meldde afgelopen vrijdag dat het eerste afhaalpunt van Albert Heijn over ‘ruim twee weken’ wordt geopend. Hoogkamer bevestigt die planning maar tijdspecifierker wil ze niet worden.

De officiële naam voor het afhaalpunt in Heemstede luidt Albert Heijn Pick Up Point in plaats van de eerder circulerende naam AH Pick UP. Hoogkamer bevestigt ook dat zo’n afhaalpunt in Naarden wordt gebouwd. In beide plaatsen gaat het om op zich zelf staande locaties, buiten de supermarkten van Albert Heijn. Anders dan in Heemstede gaat het in Naarden om nieuwbouw.

Hoogkamer zegt dat binnenkort meer bekend zal worden gemaakt over click & collect bij Albert Heijn. Ze laat weten dat het een volwaardig nieuw kanaal moet worden. ‘‘Natuurlijk zullen we zeker in het begin steeds verbeteringen doorvoeren op basis van ervaringen, maar een pilot kunnen we het niet noemen’’.

Vorig jaar maakte moederconcern Ahold al bekend veel toekomst te zien in afhaalpunten, niet alleen bij bestaande supermarkten, maar ook bij bijvoorbeeld kantoren en tankstations.

Lees meer over dit bericht op twinklemagazine.nl

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.