Buurt bepaalt koers nieuw concept ‘United Tastes of’

24 mei 2011- Horeca Nederland is weer een nieuw concept rijker. In United Tastes of 1907, waarbij 1907 staat voor de  postcode van de buurt, heeft de buurt invloed op de menukaart, de inrichting en de sfeer van het restaurant. De eerste zaak wordt in Amsterdam geopend in het oude Hotel Casa 400. Mensen uit de buurt kunnen hun favoriete thuisgerecht, stoel of bank kwijt in het restaurant in ruil voor bijvoorbeeld een maaltijd. Het idee komt van Sarriel Taus, bekend van restaurant Fifteen Amsterdam, en Harry Puts. Beiden hebben ze de eetvisie; lekker, gezond en van goede origine. Het is een concept dat overal kan worden toegepast en niet gebonden is aan een standaard kaart of interieur. De buurt bepaalt in dit geval alles. Hotel Casa wordt over een jaar gesloopt dus het concept blijft maar een jaar bestaan op die plek.
Dit is een samenvatting van het originele bericht op: http://www.fnvhoreca.nl/nieuws/horeca/3774/Buurt_bepaalt_koers_nieuw_concept_%91United_Tastes_of.html

 

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.