Kleine gastvrije gebaren (maart ’14)

Wij schrijven deze editie in de tweede week van maart, het eerste weekend met zonnige terrasdagen hebben we alweer achter de rug. Een heerlijk begin van de lente, voor ons als  gasten en voor de portemonnee van de horecaondernemer! In deze uitgave weer een flink aantal voorbeelden om je gasten extra in de watten te leggen, zonder hiervoor grote investeringen te moeten doen.

Soms zijn de voorbeelden zo klein dat je ze niet eens bewust registreert, zo ben ik jaren geleden in een beachkamer op Aruba op een aparte manier welkom geheten, geschreven in het zand. Ik moest hier weer aan denken toen wij een artikeltje over zandprinters voor reclame op het strand plaatsten. Op Vlieland laten de banden van de Vliehors Expres bijvoorbeeld korte gedichten achter. Maar met een stokje en een stuk natgespoten zand kun je natuurlijk ook een boodschap achter laten….

Vergeet ook deze zomer de 16- tot 17- jarige jongeren niet! Zij mogen wel feesten maar niet drinken. Kijk eens naar de vlucht die het aanbod non-alcoholische bieren heeft genomen, dat tij kan zelfs Youp van ’t Hek niet meer keren ;-). Maar in de Arabische wereld heeft elke zaak wel een ‘mocktail’-kaart (cocktails zonder alcohol). Zeker op een terras het overwegen waard om een paar mocktails op de kaart te zetten. Op de website van Happy Drinks kunt u onder andere voorbeelden  vinden.

Bekijk hier de volledige publicatie van  ‘Kleine gastvrije gebaren’

Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.