Kleine gastvrije gebaren (juni ’14)

Perfecte service door het gehele personeel is uiteindelijk het meest gastvrije gebaar wat je je gasten kunt bieden. Geen grootse of kleine gebaren maar een perfect op elkaar ingespeeld team. Gewoon een gesprek over de omgeving aangaan als bellboy;  inspelen op de vragen van gasten;  uitleg geven over de technische mogelijkheden in de kamer;  regelmatig laten vragen of gasten het naar hun zin hebben maar niet te vaak en elke keer door een ander teamlid.

Afgelopen mei hebben wij deze gastvrijheid mogen ervaren bij het Lindos Blu hotel op Rhodos. Ook bieden ze leuke kleine gastvrije gebaren, variërend van bubbels bij aankomst tot een klein afscheidscadeautje met regionale lekkernijen. Die perfect geregelde gastvrijheid hebben wij zelden eerder ervaren, dus als je als hotelier nog geen vakantiebestemming hebt voor het najaar, ga de kunst daar eens afkijken en ervaren!

In deze editie van ‘kleine gastvrije gebaren’ dit keer de focus op gastvrije gebaren in hotels. Hierbij is door ons onderscheid gemaakt in gastvrije gebaren voor de zakelijke gast en de toerist.

Er verschijnen regelmatig publicaties over hetgeen reizigers verwachten van hotels. Wij hebben uit diverse publicaties een aantal punten op een rijtje gezet. Daarbij maken we een onderscheid tussen de zakelijke gast en de toeristische gast omdat de ervaring leert dat deze beiden andere behoeften hebben.

Lees hier het volledige boekje ‘Kleine gastvrije gebaren’.

Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.