Aftrap HorecaHelden campagne

03-09-2012 – Vandaag, 3 september, geeft SVH de aftrap voor de verkiezingen HorecaHeld 2013. In de campagne gaat SVH op zoek naar mensen die de beste zijn in hun vak. Het doel van deze campagne is om de beroepstrots in de horeca te vergroten. Collega’s en leidinggevenden kunnen potentiële HorecaHelden voordragen via de website

Horecahelden zijn een voorbeeld voor de branche en andere werknemers. Met de verkiezingen zetten we uitblinkers in het zonnetje en delen we hun verhalen ter inspiratie voor anderen.

De verkiezingen worden onderverdeeld in sectoren: dranken, fastservice, hotel en restaurant. De helden van de dranken- en fastservicesector kunnen worden genomineerd van 3 tot en met 28 september. De helden van de hotel en restaurantsector van 1 tot en met 26 oktober.

De jury bestaat uit horecaondernemers, sectorvoorzitters van KHN en voormalig HorecaHelden. De landelijke finale gaat 10 december van start. De 12 finalisten proberen dan tot aan de Horecava 2013 zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Op de Horecava wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Deze blog is geschreven door Peter Arends, adviseur bij Van Spronsen & Partners horeca – advies. Wilt u contact opnemen dan kan dat via leonievanspronsen@spronsen.com, of telefonisch: 071 541 88 67 of via LinkedIn.
Food for Thought

Vul hieronder je gegevens in om maandelijks als eerste onze onderzoeken, blogs en interessante artikelen te ontvangen.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.